Cv-installaties

Cv-ketels in Heerhugowaard en omgeving


Een cv-ketel gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee voordat het raadzaam is om te kijken naar een nieuwe cv-ketel. Ook kan het economisch gezien aantrekkelijk zijn om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De ontwikkelingen op de markt gaan immers door, waardoor er steeds efficiëntere modellen op de markt komen. Het besparen op stookkosten is een van de redenen om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Een verouderde cv-ketel verbruikt meer gas dan een moderne cv-ketel. Daarnaast verwarmt een nieuwe cv-ketel uw huis of kantoorpand sneller waardoor de warmtecomfort verhoogt. Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan het ook interessant zijn om uw oude cv-ketel te vervangen. Omdat een nieuwe cv-ketel een betere energielabel heeft kan het de verkoopwaarde aanzienlijk verhogen. De installateurs van Hartman Installateurs adviseren u graag over de vele mogelijkheden.


Ook voor een vernieuwing van uw cv-installatie, denk hierbij aan het vervangen van uw radiatoren en/of leidingwerk, bent u bij Hartman Installateurs aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Image

Erkend Remeha installateurHartman Installateurs is al ruim 25 jaar erkend Remeha installateur. De missie van Remeha “De comfortbehoeften van klanten vervullen met innovatieve, duurzame en slimme klimaat-en warmwateroplossingen met de beste service.” sluit aan op onze bedrijfswaarden. Met een Remeha cv-ketel en/of thermostaat kiest u voor een innovatieve en energiezuinige ketel.


Image

Onze andere merken

Al onze installaties en producten zijn van de hoogste kwaliteit, om zo lang mogelijk te genieten van een warm en comfortabele installatie.

Image
Image
Image

Wilt u meer informatie?